INAEK

ΑΕΚ Βόλεϊ: Νίκησε την Ολυμπιάδα Πατρών στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε η σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα βόλεϊ...

Με θετικό τρόπο ξεκίνησε η σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η Ένωση αντιμετώπισε την Ολυμπιάδα Πατρών στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού και έφτασε εύκολα στην επικράτηση, κατακτώντας και τα τέσσερα σετ της αναμέτρησης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τον πρώτο λόγο από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Πατρινούς. Η διαφορά στο σκορ αυξανόταν σταδιακά, με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει το παιχνίδι χωρίς να χάσει σετ.

Το πρώτο και το δεύτερο σετ ολοκληρώθηκαν με ίδιο σκορ, 25-14, ενώ στο τρίτο η Ένωση ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή της, φτάνοντας στο 25-12.

Η εικόνα της ΑΕΚ παρέμεινε κυρίαρχη και στο τέταρτο σετ, το οποίο έκλεισε με το εντυπωσιακό 25-8.

Τα σετ του φιλικού

Η ΑΕΚ πήρε τα τέσσερα σετ με:

  • 25-14
  • 25-14
  • 25-12
  • 25-8

Το πρώτο τεστ της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε, με την ομάδα να συνεχίζει πλέον τη δουλειά της ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

ΑΕΚ Βόλεϊ Ανδρών