ΑΕΚ Ακαδημία Βόλεϊ Αγοριών: Πανέτοιμη για το Final 4
Η ομάδα Κ17 αγοριών της ΑΕΚ ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση του Final 4 της ΕΣΠΑΑΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου.
Η «Ένωση», μετά την εξαιρετική της πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, εξασφάλισε την παρουσία της στην τελική φάση της διοργάνωσης και πλέον στοχεύει στην κορυφή.
Στον πρώτο ημιτελικό, η ΑΕΚ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον ΑΣ Παπάγου, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Στο άλλο ζευγάρι του Final 4, ο Πανερυθραϊκός θα αναμετρηθεί με τον Φοίβος Μελισσίων.
Η διοργάνωση αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι τέσσερις ομάδες πραγματοποίησαν δυνατές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final 4
Σάββατο 23 Μαΐου – Ημιτελικοί
- 19:00 | ΑΕΚ – ΑΣ Παπάγου
- 21:30 | Πανερυθραϊκός – Φοίβος Μελισσίων
Κυριακή 24 Μαΐου – Τελικοί
- 19:00 | Μικρός Τελικός
- 21:30 | Μεγάλος Τελικός
Στόχος η κορυφή για την «Ένωση»
Η νεανική ομάδα της ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή εικόνα που παρουσίασε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και να διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στους κορυφαίους συλλόγους της διοργάνωσης.






