Ασημένια η Κατερίνα Κουτλή στα 1500μ. – Ξεκίνημα με μετάλλιο για την ΑΕΚ
Με θετικό πρόσημο ξεκίνησε η παρουσία της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την Κατερίνα Κουτλή να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 1500 μέτρα.
Η αθλήτρια του «Δικεφάλου» πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό των 1500μ., τερματίζοντας στη δεύτερη θέση με επίδοση 4:19.64. Με δυναμικό σπριντ στα τελευταία μέτρα, η Κουτλή κλείδωσε την παρουσία της στο βάθρο, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της ετοιμότητα.
Δεύτερη θέση και προσωπικά ρεκόρ
Στην ίδια κούρσα, η Ζωή Ανδρικοπούλου σημείωσε την καλύτερη επίδοσή της για φέτος, τερματίζοντας 10η με 4:35.62, σε μια θετική εμφάνιση.
Η Ένωση είχε συμμετοχές και σε άλλους τελικούς. Στα 100μ., η Μαρία Γάτου ήταν 11η με χρόνο 12.27, που αποτελεί την κορυφαία φετινή της επίδοση. Στα 3.000μ. στιπλ, η Τζένη Παπαδημάτου κατέλαβε την 7η θέση με 11:04.80.
Σημαντική παρουσία και στους προκριματικούς
Η Μαρίτα Αργυρού έτρεξε στον 4ο προκριματικό των 400μ., όπου τερμάτισε στην 6η θέση με επίδοση 1:02.12. Η Κατερίνα Νέζη συμμετείχε στον 3ο προκριματικό των 100μ. και με χρόνο 15.20 – που αποτελεί προσωπικό της ρεκόρ – ολοκλήρωσε στην 8η θέση.
Η αποστολή της ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της την Κυριακή (03/08), με τον Υπεύθυνο Αγωνιστικού Σχεδιασμού του τμήματος Στίβου, Γιώργο Καραπάνο, να συνοδεύει τους αθλητές.






