Πυγμαχία: Πολύ καλή η παρουσία της Ακαδημίας της ΑΕΚ στα Γρεβενά!
Η Ακαδημία Πυγμαχίας της ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων & Παμπαίδων, το οποίο φιλοξενήθηκε στα Γρεβενά, με τους νεαρούς πυγμάχους να αποκομίζουν σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις για τη συνέχεια της πορείας τους.
- Τέσσερις αθλητές, ο Θοδωρής Καλατζής, ο Αλέξανδρος Μπουλλάρι, ο Δημήτρης-Ραφαήλ Αντώνης και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, έφτασαν στα προημιτελικά.
- Ο Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να διεκδικήσει μετάλλιο λόγω αμφισβητούμενων διαιτητικών αποφάσεων που επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.
- Ο Αιμίλιος Γιαπιτζόγλου ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον προκριματικό γύρο, αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
- Ο προπονητής Πάνος Παπαδόπουλος συνόδευσε και καθοδήγησε την αποστολή, συμβάλλοντας με την εμπειρία του.
Οι αθλητές του «Δικεφάλου» έδειξαν μαχητικότητα και συνέπεια μέσα στο ρινγκ, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία και την πρόοδο που συντελείται στο τμήμα.
Ο Θοδωρής Καλατζής (Παμπαίδες, 52kg), ο Αλέξανδρος Μπουλλάρι (Παίδες, 63kg), ο Δημήτρης-Ραφαήλ Αντώνης (Παίδες, 80kg) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Παίδες, 80+kg) κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη φάση των προημιτελικών, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.
Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον Παπαδόπουλο, ο οποίος, παρά την ανταγωνιστική του παρουσία, δεν κατάφερε να διεκδικήσει μετάλλιο, καθώς ορισμένες αμφισβητούμενες διαιτητικές αποφάσεις επηρέασαν την εξέλιξη του αγώνα.
Ο Αιμίλιος Γιαπιτζόγλου (Παίδες) έδωσε επίσης το «παρών» στη διοργάνωση, ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του στον προκριματικό γύρο, αποκτώντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες.
Την αποστολή συνόδευσε και καθοδήγησε ο προπονητής του τμήματος, Πάνος Παπαδόπουλος, συμβάλλοντας με την εμπειρία του στην προσπάθεια των αθλητών.





