INAEK

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ντάτη και Ζάγκλη στις προπονήσεις της Εθνικής Νεανίδων

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων (WU19) ανακοίνωσε την κλήση 26 παικτριών για τις προπονήσεις που θα...

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων (WU19) ανακοίνωσε την κλήση 26 παικτριών για τις προπονήσεις που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 20-23 Ιανουαρίου 2025, στις εγκαταστάσεις της ΕΛΠΕΝ στην Παιανία.

Ανάμεσα στις αθλήτριες που επιλέχθηκαν βρίσκονται δύο εκπρόσωποι της ΑΕΚ, η Σοφία Ζάγκλη και η Ιωάννα Ντάτη, οι οποίες συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους και κερδίζουν την εμπιστοσύνη του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Παπακώστα.

Οι προπονήσεις της Εθνικής Νεανίδων εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για μελλοντικές διεθνείς υποχρεώσεις, και η συμμετοχή των δύο αθλητριών της ΑΕΚ αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την εξέλιξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να αναδεικνύει ταλαντούχες αθλήτριες που εκπροσωπούν την ομάδα σε εθνικό επίπεδο, με την Σοφία Ζάγκλη και την Ιωάννα Ντάτη να κερδίζουν το εισιτήριο για την Εθνική Νεανίδων και να αποτελούν παράδειγμα για τις νεότερες αθλήτριες του συλλόγου.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα