Ποδόσφαιρο Γυναικών: Χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ – Έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΟΚ
Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική της Α’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, με τη διαφορά από την κορυφή να παραμένει στους 8 βαθμούς.
Στιγμές έντασης και χαμένων ευκαιριών
Η ΑΕΚ είχε αρκετές σημαντικές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό η Χατζηνικολάου επιχείρησε να νικήσει την τερματοφύλακα Νόιχαους, χωρίς επιτυχία. Στο 51′ η Άντρη Βιολάρη βρέθηκε σε μοναδικό τετ-α-τετ, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ απάντησε στο 75′, όμως η Γιαννακούλη μπλόκαρε την Γκατσανίτσα. Η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ στην κόντρα με τη Λάρσον στο 88′, αλλά η Λιοπίς έκοψε την επίθεση με τάκλιν. Τέλος, στο 90′ και στο 92′ η ΑΕΚ είχε δύο ακόμα απειλητικά σουτ, όμως η μπάλα δεν βρήκε στόχο.
Προετοιμασία για τον ημιτελικό Κυπέλλου
Μετά το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ στρέφει πλέον την προσοχή της στον εκτός έδρας αγώνα για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαρτίου στις 16:00. Η νίκη είναι απαραίτητη για να προκριθεί στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο.
Σύνθεση ΑΕΚ
Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τους εξής ποδοσφαιριστές: Γιαννακούλη, Ζάγκλη, Γεωργίου, Στεφάτου (69′ Χιλ), Στίβελμανς, Βιβιέ-Χάνεϊ, Τσελέντη (79′ Λάρσον), Σαΐχ, Βιολάρη, Χατζηνικολάου, Κόγγουλη (84′ Ποπαντίνοβα). Οι παίκτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως το γκολ δεν ήρθε.






