Ο πρόεδρος της Παρτιζάν για την ΑΕΚ: «Δεν ήθελαν να παίξουν»

Ο δεύτερος προημιτελικός Παρτιζάν – ΑΕΚ δεν διεξήχθη λόγω επεισοδίων. Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Μίλιαν Ζούγκιτς, επιρρίπτει ευθύνες στην ελληνική ομάδα.

Δεν διεξήχθη το Παρτιζάν – ΑΕΚ λόγω επεισοδίων – Οι δηλώσεις Ζούγκιτς

Ο δεύτερος προημιτελικός μεταξύ Παρτιζάν και ΑΕΚ δεν πραγματοποιήθηκε, καθώς οι φίλαθλοι της σερβικής ομάδας δημιούργησαν σοβαρά επεισόδια, ρίχνοντας κροτίδες προς τους παίκτες της «Ένωσης». Η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να αποχωρήσει από το παρκέ για λόγους ασφαλείας.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Παρτιζάν

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Μίλιαν Ζούγκιτς, τοποθετήθηκε για το συμβάν, επιρρίπτοντας ευθύνες στην ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως η ομάδα ήρθε στη Σερβία με σκοπό να μην αγωνιστεί.

«Οι φιλοξενούμενοι δεν ήθελαν να αγωνιστούν, επειδή φοβήθηκαν για την ασφάλειά τους. Εμείς εγγυηθήκαμε πως όλα θα είναι εντάξει, όμως πιστεύουμε ότι ήρθαν με σκοπό να μην παίξουν. Δεν περίμενα τέτοια αντίδραση, μετά απ’ όσα ζήσαμε στην Αθήνα. Έφτυναν τους παίκτες μας και τους έλουζαν με μπίρα, ενώ εμείς έπρεπε να στεκόμαστε πίσω από τους αστυνομικούς.

Εκείνοι δεν είχαν αρκετή ασφάλεια, ενώ εμείς τους εγγυηθήκαμε ότι θα είναι ασφαλείς. Έπαιξαν όλους τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες εντός έδρας, αυτό ήταν το πρώτο τους ματς εκτός έδρας και ήταν φοβισμένοι. Ο προπονητής τους είπε αρχικά ότι ίσως μπορούσαν να αγωνιστούν, στη συνέχεια ζήτησε να υπάρξει συμφωνία αύριο αν πληρώναμε τη διαμονή και το ταξίδι τους. Ωστόσο ο πρόεδρός τους και ο τεχνικός διευθυντής δεν ήθελαν να το αποδεχθούν αυτό, δεν ήθελαν να παίξουν, αυτό είναι όλο».

Η αναφορά στην Αθήνα

Ο Ζούγκιτς έκανε αναδρομή και στον πρώτο αγώνα στην Αθήνα, σχολιάζοντας πως η Παρτιζάν δεν είχε επαρκή προστασία και οι παίκτες της δέχονταν επίθεση από την κερκίδα.

«Στην Αθήνα έφτυναν τους παίκτες και έπρεπε να στεκόμαστε πίσω από τους αστυνομικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

ΑΕΚ Παρτιζάν