INAEK

Χάντμπολ Ανδρών: Να εξασφαλίσει την 2η θέση θέλει η ΑΕΚ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της AEK επιστρέφει στη δράση την Κυριακή (29/03, 20:30), αντιμετωπίζοντας τον ΑΣΕ Δούκα...

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της AEK επιστρέφει στη δράση την Κυριακή (29/03, 20:30), αντιμετωπίζοντας τον ΑΣΕ Δούκα στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία για την «Ένωση», καθώς με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη 2η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Αυτό θα δώσει στην ΑΕΚ το πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά των πλέι οφ, όπου θα βρει απέναντί της τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του «Δικεφάλου» θέλει να ολοκληρώσει ιδανικά την πορεία της στην κανονική περίοδο, επιδιώκοντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό της. Η επικράτηση απέναντι στον ΑΣΕ Δούκα θα «κλειδώσει» τη 2η θέση και θα προσφέρει σημαντικό πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ επικρατεί αισιοδοξία και υπάρχει έντονη προσμονή για τη στήριξη των φιλάθλων. Οι οπαδοί της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα, με ενιαίο εισιτήριο αξίας 10€, να παρακολουθήσουν δύο σημαντικές αναμετρήσεις: αρχικά το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας απέναντι στον ΟΦΝΙ στις 18:00 και στη συνέχεια τον αγώνα των ανδρών με τον ΑΣΕ Δούκα.

Η παρουσία του κόσμου αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» για την ΑΕΚ στην προσπάθειά της να ολοκληρώσει με επιτυχία την κανονική διάρκεια και να μπει με το καλύτερο δυνατό μομέντουμ στα πλέι οφ.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα