Χάντμπολ Ανδρών: Η ΑΕΚ «δένει» τον Ματέους με νέο συμβόλαιο έως το 2028!
Η ΑΕΚ προχώρησε σε μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση για το τμήμα χάντμπολ, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ματέους Ντε Σόουζα έως το 2028.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, που εντάχθηκε στην ομάδα τον Ιανουάριο, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποδείξει την αξία του, αποτελώντας βασικό πυλώνα στην αμυντική λειτουργία της Ένωσης.
Η παραμονή του Ματέους ενισχύει σημαντικά τη σταθερότητα της ομάδας κάτω από τα δοκάρια, με την ΑΕΚ να διατηρεί στο ρόστερ της έναν από τους κορυφαίους γκολκίπερ του πρωταθλήματος.
Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής
Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον “RJ” Ματέους. Ο διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας γκολκίπερ θα παραμείνει στην ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ομάδας μας μέχρι το 2028!
Ο Ματέους ήρθε τον Γενάρη και έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας μας, δείχνοντας πως είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας, που έχει δεθεί με την ΑΕΚ και τον φίλαθλο κόσμο της.
Ο 26χρονος τερματοφύλακας δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, δέχθηκα μηνύματα αγάπης από τους οπαδούς μας. Και πολλή αγάπη από το σταφ και τους συμπαίκτες και φυσικά από τους ανθρώπους της Διοίκησης του συλλόγου. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας και να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή».
Ματέους, ΜΑΖΙ για τα επόμενα 2 χρόνια!





