INAEK

ΑΕΚ Futsal: Επέστρεψε ο Αλέξανδρος Αδαμόπουλος

Στην ΑΕΚ επέστρεψε ο Αλέξανδρος Αδαμόπουλος, με την «Ένωση» να ανακοινώνει την επανένταξη του νεαρού...

Στην ΑΕΚ επέστρεψε ο Αλέξανδρος Αδαμόπουλος, με την «Ένωση» να ανακοινώνει την επανένταξη του νεαρού διεθνούς πίβοτ στην ανδρική ομάδα Futsal.

Ο Αδαμόπουλος έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα, το 2024 και το 2025, αλλά και τρεις κατακτήσεις του Super Cup.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Αλέξανδρου Αδαμόπουλου. Ο 22χρονος (17/01/2004) διεθνής πίβοτ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται ύστερα από απουσία 6 μηνών και πάλι στην ανδρική ομάδα Futsal του Συλλόγου. Τον Αλέξανδρο υποδέχτηκε στην ομάδα μας, ο εκτελεστικός διευθυντής του αθλητικού οργανισμού της ΑΕΚ, Νίκος Παντερμαλής.

Ο Αλέξανδρος Αδαμόπουλος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της γενιάς του, έχοντας κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2024, 2025) και 3 Σούπερ Καπ με τη φανέλα της ΑΕΚ. Παράλληλα, συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας έως τους «16» του UEFA Futsal Champions League. Τον περασμένο χειμώνα πήρε μεταγραφή για την Serie Α, για λογαριασμό της Πρωταθλήτριας Ιταλίας Κατάνια.

Είναι διεθνής με την Εθνική μας Ομάδα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αλέξανδρος Αδαμόπουλος δήλωσε στο aek.gr:

«Πάντα είμαι πολύ χαρούμενος όταν επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να δουλέψουμε όλοι μαζί και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».

Αλέξανδρε, καλώς ήρθες πίσω στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

ΑΕΚ Futsal Ανδρών