Futsal Γυναικών: «Διπλό» τίτλου για την ΑΕΚ απέναντι στον Μινώταυρο
Την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα συνέχισε η γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 4-2 του Μινώταυρος στο Α.Κ. Ταύρου και κατέκτησε τον άτυπο τίτλο της Πρωταθλήτριας Χειμώνα.
Η «Ένωση» αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες, λόγω τραυματισμών αλλά και υποχρεώσεων παικτριών με την Εθνική ομάδα, ωστόσο παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της.
Προβάδισμα από το πρώτο μέρος
Η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1, δείχνοντας σοβαρότητα και σωστή τακτική προσέγγιση απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.
Καθαρή επικράτηση και σφράγισμα της κορυφής
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κιτρινόμαυρες» διατήρησαν την ψυχραιμία τους, βρήκαν λύσεις στην επίθεση και έφτασαν στη νίκη με 4-2, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους σταθερότητα στη φετινή σεζόν.
Τα γκολ για την ΑΕΚ σημείωσαν η Μαραγκουδάκη, η οποία βρήκε δίχτυα δύο φορές, καθώς και οι Κοσμά και Αρκουλή, ολοκληρώνοντας μία ακόμη πειστική εμφάνιση.
Με αυτό το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο πρωτάθλημα Futsal Γυναικών.






