INAEK

Ερασιτεχνική ΑΕΚ: Αναβολή για την Τρίτη στη Γενική Συνέλευση λόγω μη απαρτίας

Λόγω μη συμπλήρωσης της απαιτούμενης απαρτίας, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ μετατίθεται οριστικά για την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 17:00 στο Βυζαντινό.

Δεν κατέστη εφικτό να πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Key takeaways by INAEK AI
  • Η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας από το καταστατικό.
  • Η διαδικασία είχε οριστεί στην αίθουσα του «Βυζαντινού» αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ μετά τον έλεγχο παρόντων μελών.
  • Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση μεταφέρθηκε για Τρίτη 30 Ιουνίου στις 17:00, στο «Βυζαντινό» στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Στη δεύτερη συνέλευση οι αποφάσεις θα ληφθούν ανεξάρτητα από τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελών που θα παραστούν.

Η διαδικασία, η οποία είχε οριστεί να λάβει χώρα στην αίθουσα του «Βυζαντινού», δεν ξεκίνησε ποτέ καθώς κατά τον έλεγχο των παριστάμενων μελών διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία.

Κατόπιν τούτου, οι ιθύνοντες της «Μάνας ΑΕΚ» προχώρησαν στην προβλεπόμενη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας στα μέλη του συλλόγου πως η Γενική Συνέλευση μετατίθεται οριστικά για την επόμενη ημέρα.

Το αυριανό ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί αύριο, Τρίτη 30 Ιουνίου, την ίδια ακριβώς ώρα. Η έναρξη των εργασιών έχει προγραμματιστεί για τις 17:00 το απόγευμα και ο τόπος συνάντησης παραμένει ο ίδιος, δηλαδή το «Βυζαντινό» στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως στη συγκεκριμένη δεύτερη συνέλευση η διαδικασία θα προχωρήσει κανονικά και θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, ανεξάρτητα από τον τελικό αριθμό των εγγεγραμμένων μελών που θα δώσουν το «παρών» στο κλειστό.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε