INAEK

Βόλεϊ Γυναικών: Μοίρασε χαμόγελα στο Ίδρυμα Καλαργυρίου η ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επισκέφθηκε το Ίδρυμα Καλαργυρίου, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα σε μια όμορφη κοινωνική δράση.

Η ΑΕΚ απέδειξε για ακόμη μία φορά πως ο αθλητισμός δεν περιορίζεται μόνο στις επιτυχίες εντός γηπέδων, αλλά έχει και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

Αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ επισκέφθηκε το Ίδρυμα Καλαργυρίου, σε μία δράση με έντονο συμβολισμό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Οι αθλήτριες και τα μέλη της ομάδας μοίρασαν δώρα, χαμόγελα και ζεστασιά στους ανθρώπους του ιδρύματος, προσφέροντας στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.

Στην επίσκεψη συμμετείχε και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Παναγιωτίδης, ενισχύοντας με την παρουσία του το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς.

Η πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να έχει την ίδια επιτυχία χωρίς τη συμβολή επιχειρήσεων που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια. Συγκεκριμένα, καθοριστική ήταν η υποστήριξη από τη Με υπογραφή Στεργίου, το κατάστημα της Μεταμόρφωσης, την Kostilatas Springs και τις μπάρες Euphoria Meals.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα