INAEK

Ταμπουρατζής: «Σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια»

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα της φάσης...

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη στον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του CEV Challenge Cup, επικρατώντας της Βαλεφόλια με 3-1 σετ.

Το αποτέλεσμα δίνει στην Ένωση προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο και αναδεικνύει τη δυναμική της ομάδας στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Ταμπουρατζής, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, aek.gr, για τη νίκη και το κρίσιμο δεύτερο παιχνίδι στην Ιταλία.

Αναλυτικά όσα είπε στο aek.gr:

«Πρόκειται για μια σπουδαία αντίπαλο και το να κερδίζεις μια ιταλική ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία, αποτελεί σπουδαία νίκη για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και σε αυτές που έπαιξαν και σε αυτές που δεν έπαιξαν. Εμείς προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε και στα δύο πλάνα της αντιπάλου, παρόλα αυτά είναι μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ και είχε και τρίτο πλάνο. Εμείς ολιγωρήσαμε για λίγο, παρόλα αυτά ήταν ένα τεστ φυσικών ικανοτήτων και αντεπεξήλθαμε. Είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα και τα κορίτσια κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Η πρόκριση παίζεται πάντα στο δεύτερο παιχνίδι, είναι ένα πλεονέκτημα το σημερινό αποτέλεσμα, όμως ξέρουμε πόσο καλή είναι αυτή η ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Τώρα ρίχνουμε βάρος στο ματς με τον Ολυμπιακό γιατί έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, ξέρουμε τις αδυναμίες και σύντομα θα τις διορθώσουμε. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο οπαδούς μας από τη Νέα Ιωνία που μας στηρίζουν και είναι πάντα στο γήπεδο».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε