INAEK

ΑΕΚ: Με μεγάλη επιτυχία η γιορτή των ακαδημιών Kick Boxing και Tae Kwon Do στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με απόλυτη επιτυχία και έντονη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των ακαδημιών Kick Boxing και...

Με απόλυτη επιτυχία και έντονη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή των ακαδημιών Kick Boxing και Tae Kwon Do της ΑΕΚ στο κλειστό «Απ. Κόντος» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Key takeaways by INAEK AI
  • Η εκδήλωση επιβεβαίωσε τη δυναμική των τμημάτων πολεμικών τεχνών της ΑΕΚ, με πλήθος γονέων και φίλων παρόντων.
  • Οι νεαροί αθλητές εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
  • Στο τέλος της εκδήλωσης, οι αθλητές παρέλαβαν τις ζώνες τους, επιβεβαιώνοντας την πρόοδό τους στη σεζόν.
  • Ξεχωριστή στιγμή ήταν το κοινό δρώμενο που επιμελήθηκαν οι προπονήτριες Σάντυ Αρχόντη και Χρυσή Παπαδοπούλου.
  • Η ΑΕΚ συνεχίζει να επενδύει στις ακαδημίες της, προωθώντας τον αθλητισμό στις νεότερες ηλικίες.

Γιορτή για τις ακαδημίες πολεμικών τεχνών της ΑΕΚ

Η εκδήλωση επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη δυναμική που αναπτύσσουν τα τμήματα πολεμικών τεχνών της ΑΕΚ, με πλήθος γονέων και φίλων της ομάδας να δίνουν το «παρών» στις εγκαταστάσεις της Νέας Φιλαδέλφειας.

Εντυπωσιακές επιδείξεις από τους μικρούς αθλητές

Οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης παρέλαβαν και τις ζώνες τους, επιβεβαιώνοντας την πρόοδό τους μέσα στη σεζόν.

Δημιουργικό κοινό δρώμενο από τις προπονήτριες

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το κοινό δρώμενο μεταξύ των τμημάτων Tae Kwon Do και Kick Boxing, το οποίο επιμελήθηκαν οι προπονήτριες Σάντυ Αρχόντη και Χρυσή Παπαδοπούλου, προσθέτοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στη γιορτή.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να επενδύει στα τμήματα υποδομής και στις ακαδημίες της, προωθώντας τον αθλητισμό και τις αξίες των πολεμικών τεχνών στις νεότερες ηλικίες.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα