INAEK

ΑΕΚ Futsal: Επική νίκη με 4-1 επί του Δούκα στο Δαΐς και 1-1 στους τελικούς!

Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ Futsal με 4-1 μέσα στο Δαΐς απέναντι στον Δούκα. Η «Ένωση» ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Futsal Super League και πήρε ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Μια σπουδαία εμφάνιση και τεράστια νίκη πανηγύρισε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, επικρατώντας με 4-1 του ΑΣΕ Δούκα στο Κλειστό του Δαΐς, στον δεύτερο Τελικό της Futsal Super League.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η «Ένωση» ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 και απέκτησε ξανά το πλεονέκτημα έδρας ενόψει του τρίτου τελικού.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντάτη, ενώ λίγο αργότερα, στο 12’, ο Αδαμόπουλος έγραψε το 0-2 με έξυπνο τελείωμα μετά από κλέψιμο. Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο και δεν επέτρεψε στον Δούκα να αντιδράσει.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Ο Ντάτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ με εύστοχο πέναλτι έξι λεπτά πριν το φινάλε, ενώ ο Τροβάτος έγραψε το 0-4 σε υποδειγματική αντεπίθεση. Ο Δούκας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 1-4 στις καθυστερήσεις.

Η σειρά μεταφέρεται ξανά στην έδρα της ΑΕΚ, όπου η ομάδα θα επιδιώξει να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα και να προηγηθεί με 2-1.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα