ΑΕΚ Futsal Ανδρών: Στην τελική ευθεία για ημιτελικό με τον Ερμή Ζωγράφου
Η ανδρική ομάδα Futsal της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία του Πρωταθλήματος, καθώς το Σάββατο 26 Απριλίου (22:00) φιλοξενεί τον Ερμή Ζωγράφου στο Κλειστό του Καματερού, στον πρώτο ημιτελικό του Πρωταθλήματος.
Η ομάδα της ΑΕΚ επιδιώκει να πάρει το πρώτο από τα δύο απαραίτητα βήματα για την πρόκριση στους Τελικούς της Futsal Super League, με στόχο φυσικά την υπεράσπιση του τίτλου της.
Ο προπονητής Άγγελος Εμμανουηλίδης έχει την ευχέρεια να επιλέξει από το πλήρες ρόστερ, καθώς όλοι οι αθλητές της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά και είναι έτοιμοι.
Η ΑΕΚ καλείται να επιδείξει τη σοβαρότητα και την αφοσίωση που απαιτείται σε αυτή τη κρίσιμη φάση του Πρωταθλήματος.
Η ομάδα της ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένει με ανυπομονησία τον αγώνα, προσδοκώντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό.






