INAEK

ΑΕΚ Futsal Ανδρών: Με επική ανατροπή στους τελικούς – «Λύγισε» τον ΑΟΔ και πάει για το τρίτο σερί πρωτάθλημα

Η ΑΕΚ απέδειξε ξανά το μέταλλο πρωταθλήτριας, επικρατώντας με 6-5 του ΑΟΔ στον Κορυδαλλό και...

Η ΑΕΚ απέδειξε ξανά το μέταλλο πρωταθλήτριας, επικρατώντας με 6-5 του ΑΟΔ στον Κορυδαλλό και εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους τελικούς με 2-0 νίκες στη σειρά.

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, η «Ένωση» έδειξε χαρακτήρα και ψυχικά αποθέματα, φτάνοντας σε μια σπουδαία ανατροπή που τη φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τρίτου διαδοχικού τίτλου.

Η ομάδα του «Δικεφάλου» βρέθηκε σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν λύγισε. Με πάθος, επιμονή και καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια νίκη-πρόκριση μέσα σε μια απαιτητική έδρα.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της ΑΕΚ έπαιξαν οι Νενέ και Βιτίνιο, που σημείωσαν από δύο τέρματα, οδηγώντας επιθετικά την ομάδα τους. Από ένα γκολ πρόσθεσαν οι Αναστασόπουλος και Φαμπρίσιο, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τους τελικούς.

Η ΑΕΚ πλέον στρέφει την προσοχή της στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Δούκας – Αθήνα ’90, με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της στο ελληνικό futsal.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε

#Ετικέτες

ΑΕΚ Βιτίνιο Νενέ