INAEK

ΑΕΚ Χάντμπολ γυναικών: Ο Αλεξίου υποδέχτηκε την ομάδα στην Ισλανδία

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δίνει απόψε (21:00) έναν ιστορικό αγώνα ρεβάνς απέναντι στη...

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ δίνει απόψε (21:00) έναν ιστορικό αγώνα ρεβάνς απέναντι στη Σέλφος στην Ισλανδία, διεκδικώντας την πρόκριση και τη συνέχιση της ευρωπαϊκής της πορείας στο EHF European Cup.

Η «Ένωση» βρίσκεται στο Ρέικιαβικ για το μεγάλο ματς, το οποίο μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της χρονιάς στη διεθνή σκηνή. Οι «κιτρινόμαυρες» καλούνται να δείξουν ψυχραιμία και αποφασιστικότητα ώστε να πετύχουν τον στόχο τους και να συνεχίσουν δυναμικά στη διοργάνωση.

Δίπλα στην ομάδα ο Αλεξίου

Την αποστολή της ΑΕΚ στην Ισλανδία υποδέχτηκε ο πρόεδρος του συλλόγου, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος απέδειξε για ακόμη μία φορά την έμπρακτη στήριξή του στο τμήμα. Αξιοσημείωτο είναι ότι επέστρεψε μόλις από τη Σλοβενία, όπου βρέθηκε στο ματς της ανδρικής ομάδας στο Τσέλιε, και αναχώρησε αμέσως μετά για το Ρέικιαβικ ώστε να σταθεί στο πλευρό της γυναικείας ομάδας σε αυτή τη δύσκολη ευρωπαϊκή αποστολή.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα