INAEK

Υπεύθυνος Τύπου Αλ Γουάκρα: «Σταμάτησε η καρδιά του Κουλιμπαλί, οι γιατροί έκαναν ανάνηψη»

Η υγεία του Ουσμάν Κουλιμπαλί βελτιώνεται, όπως υποστήριξε ο υπεύθυνος Τύπου της Αλ Γουάκρα, ύστερα...

Η υγεία του Ουσμάν Κουλιμπαλί βελτιώνεται, όπως υποστήριξε ο υπεύθυνος Τύπου της Αλ Γουάκρα, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά κόντρα στην Αλ Ραγιάν.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί έχει τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της Αλ Γουάκρα, Μοχάμεντ αλ Σουλαϊτί.

Αρχικά, επιβεβαίωσε ότι η καρδιά του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά σταμάτησε και χρειάστηκε ανάνηψη από τους γιατρούς και στη συνέχεια υποστήριξε ότι η κατάσταση βελτιώνεται.

“Η υγεία του Κουλιμπαλί είναι πιο σημαντική από τους τρεις βαθμούς και ο παίκτης άρχισε να αναπνέει. Θα πάμε στο νοσοκομείο για να τον δούμε”, είπε στα ΜΜΕ του Κατάρ, λίγα λεπτά έπειτα από το τρομακτικό περιστατικό.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Κουλιμπαλί