INAEK

Άρνολντ – Ρεάλ Μαδρίτης: Οριστική συμφωνία για πενταετές συμβόλαιο

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ αποχωρεί από τη Λίβερπουλ και έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης για πενταετές συμβόλαιο.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ετοιμάζει βαλίτσες για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο με τους «μερένχες», σύμφωνα με το ελβετικό «Sky Sports».

Ο Άγγλος δεξιός μπακ θα ενταχθεί στους πρωταθλητές Ευρώπης με πενταετές συμβόλαιο και θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η Λίβερπουλ έκανε μια τελευταία προσπάθεια να τον κρατήσει, όμως ο Άρνολντ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης, επιλέγοντας να ακολουθήσει τον φίλο και συμπαίκτη του στην εθνική Αγγλίας, Τζουντ Μπέλιγχαμ, στη Μαδρίτη. Ο νέος μισθός του στη Ρεάλ θα ανέρχεται σε 15 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ με μπόνους συμμετοχών μπορεί να φτάσει τα 17 εκατομμύρια.

Η Ρεάλ ήθελε τον παίκτη από τον Ιανουάριο, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ, όμως η Λίβερπουλ αρνήθηκε να τον παραχωρήσει πρόωρα. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την Telegraph, οι Ισπανοί προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν από τις 30 Ιουνίου, προσφέροντας 1 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ, ώστε να έχει ο Άρνολντ δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η Λίβερπουλ έχει ήδη καταρτίσει λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες, στην οποία ξεχωρίζει ο Τζέρεμι Φρίμπονγκ της Λεβερκούζεν. Ο 24χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ έχει 4 γκολ και 11 ασίστ σε 40 αγώνες και διαθέτει ρήτρα αποδέσμευσης 40 εκατομμυρίων ευρώ. Άλλες επιλογές είναι ο Βάντερσον της Μονακό και ο νεαρός Μίκαελ Καγιοντέ της Φιορεντίνα.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα