INAEK

Αμφίβολος ως την τελευταία στιγμή ο Μπράις Τζόουνς για την Λιμόζ κόντρα στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Λιμόζ στο κλειστό των Λιοσίων (07/02, 19:30), με την γαλλική...

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Λιμόζ στο κλειστό των Λιοσίων (07/02, 19:30), με την γαλλική ομάδα να περιμένει έως και την τελευταία στιγμή την κατάσταση του Μπράις Τζόουνς.

Για την Λιμόζ το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είναι κάτι παραπάνω από πολύ σημαντικό. Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές, η γαλλική ομάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας του ομίλου της φάσης των 16 με ρεκόρ 0-2 και πλέον θέλει να βγάλει αντίδραση απέναντι στην Ένωση.

Η αποστολή των «Λιμουζό» έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην Ελλάδα, με τα προβλήματα να μην εκλείπουν για την ομάδα του Μάσιμο Κανσελιέρι.

Ο Ιταλός προπονητής έχει πάρει όλους τους παίκτες στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του Μπράις Τζόουνς είναι αμφίβολη έως και την τελευταία στιγμή. Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα την Μπουργκ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 98-75 στο Ekinox.

Ο Τζόουνς, που στο φετινό BCL μετράει 14,5 πόντους, 4,9 ασίστ και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο πρόγραμμα της Δευτέρας, με τον Κανσελιέρι να τον περιμένει ως την τελευταία στιγμή.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα