Ξεσηκωμός στον λαό της ΑΕΚ: Sold out τα εισιτήρια των 15€ για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!
Η ΑΕΚ γνωστοποίησε μέσω των επίσημων social media ότι τα εισιτήρια των 15 ευρώ για το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (13/12, 20:30) έχουν ήδη εξαντληθεί, με τον κόσμο να δείχνει για ακόμη μία φορά τη στήριξή του.
Οι φίλοι της Ένωσης ετοιμάζονται να «ντύσουν» τη SUNEL Arena στα κιτρινόμαυρα, λίγες ημέρες μετά την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Basketball Champions League. Η ατμόσφαιρα αναμένεται καυτή ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Στην ενημέρωσή της, η ΚΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει ότι τα εισιτήρια των 15€ δεν είναι πλέον διαθέσιμα. Η διάθεση ωστόσο συνεχίζεται κανονικά, με τις υπόλοιπες τιμές να ξεκινούν από 20 ευρώ. Παράλληλα, τονίζεται ότι την ημέρα του αγώνα δεν θα λειτουργούν εκδοτήρια, συνεπώς η αγορά πρέπει να γίνει αποκλειστικά διαδικτυακά.
Η ανακοίνωση της «Βασίλισσας»:
Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 15 ευρώ, για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΑKTOR (Σάββατο, 13/12, 20:30), η οποία θα διεξαχθεί στη SUNEL Arena στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Η διάθεση εισιτηρίων συνεχίζεται…
Εκδοτήρια ανοικτά δεν θα υπάρχουν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).
Τιμή Εισιτηρίου: Από 20 ευρώ.
Για τη διαδικτυακή αγορά εισιτηρίων πατήστε ΕΔΩ: https://www.more.com/…/sports/aek-bc-






