INAEK

Ξανα στις προπονήσεις η ομάδα μπάσκετ του Άρη

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη επέστρεψε στο παρκέ, με μια προπόνηση χωρισμένη σε δύο κομμάτια,...

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη επέστρεψε στο παρκέ, με μια προπόνηση χωρισμένη σε δύο κομμάτια, αφενός φυσικής κατάστασης και αφετέρου παιχνιδιού.

Τα δύο μέλη της ομάδας που διεγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊό έχουν, φυσικά, απομονωθεί σε καθεστώς καραντίνας. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Μετά από έξι μέρες αναγκαστικής απραξίας, λόγω των δυο κρουσμάτων κορονοϊού, οι παίκτες του Άρη πάτησαν και πάλι σήμερα (17/11) το παρκέ του «Nick Galis Hall», για να προπονηθούν, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους.

Το πρόγραμμα χωρίστηκε σε δυο κομμάτια και περιελάμβανε αρχικά συνδυαστική προπόνηση φυσικής κατάστασης, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας μας, Παναγιώτη Ζάλογγου και στη συνέχεια μπάσκετ, κάτω από τις οδηγίες του Σάββα Καμπερίδη και των συνεργατών του.

Απόντα ήταν τα δυο μέλη των «κίτρινων», τα οποία έχουν βρεθεί θετικά σε κορονοϊό κι έχουν τεθεί σε καραντίνα. Αύριο (18/11), οι παίκτες του Άρη θα γυμναστούν μια φορά».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΚΑΕ ΑΡΗΣ