INAEK

Σάκοτα: ”Στόχος οι δύο νίκες για να κατακτήσουμε την πρώτη θέση”

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει αύριο στην Όπαβα την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και ο Ντράγκαν Σάκοτα...

Η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίζει αύριο στην Όπαβα την Μακάμπι Ραμάτ Γκαν και ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ο Σάκοτα τόνισε ότι η Ένωση στοχεύει σε δύο νίκες στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της πρώτης φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, έτσι ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο aekbc.gr

«Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση στον όμιλό μας. Έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε την πρώτη θέση με δύο νίκες και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Το «κλειδί» σ’ αυτή τη διαδικασία είναι όμως πάντα το επόμενο ματς, το οποίο είναι εκτός έδρας και κόντρα σε μία καλή ομάδα, όπως είναι η Μακάμπι.

Έχει η αντίπαλός μας την ευκαιρία να στοχεύσει στη 2η θέση και σίγουρα θα παίξει δυνατά. Ήταν επομένως πολύ σημαντική η νίκη, που πετύχαμε στη SUNEL Arena επί της Μακάμπι στον πρώτο γύρο και μάλιστα με μία καλή διαφορά, ωστόσο, δεν θέλω να είναι στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή. Κι αυτό διότι πρέπει να έχουμε ως βασική προτεραιότητα τη νίκη».

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

AEK ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ