Σάκοτα: «Οι οπαδοί μας είναι η δύναμή μας – Θα θέλαμε πάρα πολύ να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο μας»
Στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη Betsson στη SUNEL Arena αναφέρθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα, με τον προπονητή της «Βασίλισσας» να τονίζει τη σημασία της αναμέτρησης, αλλά και τον καθοριστικό ρόλο που παίζει η παρουσία του κόσμου.
Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως πρόκειται για ένα ακόμα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο με κοινές φιλοδοξίες, επισημαίνοντας ότι πίσω από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων με ίδιους στόχους, στο οποίο ανήκουν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Άρης.
Παράλληλα στάθηκε στη φόρμα των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως προέρχονται από θετικά αποτελέσματα τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Πρωτάθλημα, ενώ διαθέτουν έμπειρο ρόστερ, δυνατή άμυνα και παίκτες με επιθετική προσωπικότητα, όπως οι Τζόουνς, Νουά και Άντζουζιτς.
Οι δηλώσεις του προπονητή της «Βασίλισσας»
«Έχουμε μπροστά μας ακόμη ένα μεγάλο ματς, με αντίπαλο μία ομάδα η οποία παλεύει για τους ίδιους στόχους με εμάς. Εκτός Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που έχει τον ίδιο στόχο και σ’ αυτό το γκρουπ ανήκουμε και εμείς, αλλά και ο Άρης. Ο Άρης έχει φορμαριστεί. Ξεκίνησε να κερδίζει στην Ευρώπη και στο Πρωτάθλημα και ξέρουμε τι μάς περιμένει. Διαθέτει παίκτες με μεγάλη εμπειρία, παίζει καλή άμυνα και έχει προσωπικότητες επιθετικά, όπως οι Τζόουνς, Νουά, Άντζουζιτς. Απαιτείται μεγάλη προσοχή.
Είναι ιδιαίτερη χαρά τώρα που οι ημέρες είναι γιορτινές, να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Ελπίζουμε, ότι θα γεμίσουν οι οπαδοί μας το γήπεδο και θα μας βοηθήσουν όπως άλλωστε κάνουν πάντα. Το λέμε και το ξαναλέμε, αλλά δεν είναι σχήμα λόγου. Οι οπαδοί μας είναι η δύναμή μας. Θα θέλαμε πάρα πολύ να δώσουμε μία χαρά στον κόσμο μας».






