Σάκοτα: «Λυπάμαι για τον κόσμο, τους παίκτες, το σωματείο, αλλά είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και του χρόνου ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Ρίτας. στον τελικό του Basketball Champions League.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ποσά παιχνίδια έχουμε γυρίσει εμείς φέτος; Δυστυχώς, το μυαλό δεν λειτουργούσε στο τέλος. Προσωπικά δεν μου λείπει τίποτα. Πρέπει να είμαστε περήφανοι, το παιχνίδι 30 λεπτά ήταν τέλειο για εμάς. Η Ρίτας έχει παίκτες που αλλάζουν την ενέργεια και την πίεση. Ελέγχαμε όμως το παιχνίδι… Δυστυχώς, όταν πέφτει η ενέργεια, όταν έχεις στο μπάλο σου “ντάξει, έχω μεγάλη διαφορά”, το πληρώνεις. Το έχω πληρώσει πολλές φορές στη ζωή μου. Δεν αντέξαμε στο τέλος. Λυπάμαι για τον κόσμο, τους παίκτες, το σωματείο, είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, του χρόνου ελπίζω να είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Αν μπορούσαμε να έχουμε ίδια ενέργεια… Μόλις έπεσε η απόδοση μας, έγιναν και κακές επιλογές… χαλάει το μυαλό, πολλά γίνονται. Φτάσαμε μέχρι το τέλος όμως, τον τελικό. Ποτέ δεν κατηγορώ τους παίκτες, στην τελευταία επίθεση πρέπει να μιλήσει η καρδιά. Οι μεγάλες ομάδες δεν ζουν από το τελευταίο σουτ όμως, τα μεγάλα σωματεία ζουν από την ανάλυση».





