Σάκοτα για Νίκολιτς: «Μου αρέσει η φιλοσοφία του, η ΑΕΚ δείχνει αχτύπητη»
Στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο Athletiko, ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, Μάρκο Νίκολιτς, υπογραμμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς που τους συνδέουν αλλά και τον θαυμασμό του για το έργο του.
Ο «Σάλε» αποκάλυψε πως διατηρεί στενή προσωπική φιλία με τον Νίκολιτς, ενώ ήταν φίλος και με τον πατέρα του. Όπως σημείωσε, οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις συζητώντας για την προσαρμογή σε μια ξένη χώρα, τον αθλητισμό και την οικογένεια, διαπιστώνοντας πολλές κοινές οπτικές. «Μου αρέσει η φιλοσοφία του, ο τρόπος που σκέφτεται. Όσα μου έλεγε πριν ξεκινήσει τη δεύτερη χρονιά του ήταν απολύτως σωστά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο εμπειρότατος τεχνικός της ομάδας μπάσκετ εξήρε την αγωνιστική παρουσία της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα δείχνει «αχτύπητη» με τις ευρείες νίκες που σημειώνει. Κλείνοντας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ΑΕΚ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο, συμπληρώνοντας ωστόσο πως αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις, θα είναι δύσκολο για τον σύλλογο να κρατήσει τον Σέρβο τεχνικό απέναντι σε προτάσεις ευρωπαϊκών συλλόγων με αστρονομικά μπάτζετ.




