INAEK

Πρώτη προπόνηση για την ανανεωμένη ΑΕΚ!

Επιστροφή στα παρκέ για την Βασίλισσα! Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έπιασε δουλειά, με τους...

Επιστροφή στα παρκέ για την Βασίλισσα! Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έπιασε δουλειά, με τους παίκτες να πραγματοποιούν την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Το παρών τους έδωσαν σήμερα στο Μαρούσι οι Μαυροειδής, Γκίκας, Κακλαμανάκης, Τσαλμπούρης, Μωραΐτης(αποχωρεί δανεικός σε λίγες μέρες), Τολιόπουλος, Σλότερ, Λάνγκφορντ, Γιαννόπουλος, Ρέι, Σαντ Ρος.

Οι αθλητές της ομάδας προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενώ παρόντες στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ήταν και οι Ντράγκαν Σάκοτα και Στάυρος Δουβής, όπως και ο Γιώργος Νικολάου.

Δικαιολογημένα απών ο Γιόνας Ματσιούλις που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Λιθουανίας για το Παγκόσμιο της Κίνας. Στην σημερινή “πρώτη” το παρών τους έδωσαν και οι παίκτες της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ, Αναστάσης Σπύρογλου, Στέργιος Πράπας, Φέλιξ Ογκμπέντε, Φέιβορ Ουκπέμπορ και Φίλιππος Τίγκας.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα