Πετρόπουλος: «H σεζόν ξεκινάει με έναν αντίπαλο τεράστιας ποιότητας και αξίας – Θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο»
Ο Κολοσσός H Hotels Collection ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της Stoiximan Basket League για τη νέα σεζόν.
Ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ένας από τους έμπειρους παίκτες των Ροδιτών, μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού, τονίζοντας την αποφασιστικότητα της ομάδας του.
Θυμίζουμε ότι ο Πετρόπουλος είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ την σεζόν 2021-2022.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πετρόπουλος στο επίσημο σαιτ του Κολοσσού:
«Πρώτα απ’ όλα, θα ήθελα να ευχηθώ εκ μέρους όλης της ομάδας καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους συλλόγους! H σεζόν ξεκινάει με έναν αντίπαλο τεράστιας ποιότητας και αξίας.
Από τη μεριά μας, θα δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο και ελπίζουμε με τη βοήθεια του κόσμου μας να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα».






