Για την κούπα τα «αετόπουλα» του Αρναουτάκη: Στο «Ολύμπιο» το F4 Παίδων της ΕΣΚΑ
Η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του πρωταθλητή Παίδων της ΕΣΚΑ για τη σεζόν 2025-2026 ξεκίνησε, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει επίσημα γνωστή την έδρα που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη γιορτή του αναπτυξιακού μπάσκετ.
Οι αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ολύμπιο», το οποίο βρίσκεται εντός των σύγχρονων εγκαταστάσεων του Εκπαιδευτηρίου «Πλάτων».
Εκεί, τα «Αετόπουλα» του Γιώργου Αρναουτάκη είναι πανέτοιμα να διεκδικήσουν την υψηλότερη δυνατή διάκριση και να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής. Η ομάδα Παίδων της AEK BC Academy, έχοντας πραγματοποιήσει μια εξαιρετική πορεία που την έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει αποδείξει πως διαθέτει το ταλέντο και τη νοοτροπία για να πρωταγωνιστήσει στο Final 4. Το πρώτο εμπόδιο για την κιτρινόμαυρη ομάδα στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό θα είναι η ανταγωνιστική ομάδα του Περιστερίου.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του Final 4
Οι κρίσιμες αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν το διήμερο 11 και 12 Μαΐου, γεμίζοντας δράση το παρκέ του «Ολύμπιο». Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Δευτέρα 11 Μαΐου (Ημιτελικοί)
19:00: Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» – ΠΑΟ
21:15: ΑΕΚ – Περιστέρι
Τρίτη 12 Μαΐου (Τελικοί)
19:00: Μικρός Τελικός
21:15: Μεγάλος Τελικός






