BCL: Με Νάναλι και Φιζέλ η 12άδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στην Καρδίτσα – Εκτός ο Κατσίβελης
Η ΑΕΚ επιστρέφει με πλήρη 12αδα στην πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL, υποδεχόμενη την Καρδίτσα, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη Μπανταλόνα.
Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, θα έχει δύο νέους σημαντικούς πυλώνες: οι Τζέιμς Νάναλι και Κισόν Φίζελ θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενισχύοντας σημαντικά τη δυναμική της ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται must win.
Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μάρκο Πετσάρσκι και Γκρεγκ Μπράουν, με τον Αντόνις Αρμς να προτιμάται για το παιχνίδι λόγω της καλής του φόρμας. Εκτός έμεινε επίσης ο Δημήτρης Κατσιβέλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ήπιες ενοχλήσεις στο γόνατο, χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία για τα επόμενα ματς, καθώς αναμένεται να επιστρέψει κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.
Η 12άδα της «Βασίλισσας»
Γκρέι, Σκορδίλης, Φλιώνης, Φίζελ, Λεκαβίτσιους, Αρσενόπουλος, Κουζμίνσκας, Νάναλι, Ιωάννου, Μπάρτλεϊ, Αρμς, Χαραλαμπόπουλος






