Μπάρτλεϊ: «Περιμένω πως και πως το πρώτο εντός έδρας ματς με τους φιλάθλους μας στο γήπεδο και θέλω να τους κάνουμε να το απολαύσουν»
Ο Φράνκ Μπάρτλεϊ μίλησε στο gazzetta.gr μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, τονίζοντας τη σημασία της συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης.
Ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε πως η ομάδα χρειάζεται να δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να πετύχει τους στόχους της.
Ο Μπάρτλεϊ δήλωσε ενθουσιασμένος για τη στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ και σημείωσε πως περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να νιώσει την ατμόσφαιρα του γηπέδου με τους φιλάθλους της Ένωσης.
Ο παίκτης αναφέρθηκε στη μετακόμισή του από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην ΑΕΚ. Η αλλαγή περιβάλλοντος αποτελεί για εκείνον μια ευκαιρία να εξελιχθεί και να συνεισφέρει σημαντικά στην ομάδα.
Για την τρίτη σερί νίκη της ΑΕΚ και το αν η Ένωση χτίζει momentum: «Ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Άλλη μια σημαντική νίκη. Έχουμε όμως πολλή δουλειά να κάνουμε και είναι νωρίς ακόμα μέσα στη σεζόν. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε»
Για την βελτίωση της άμυνας της ομάδας σε σχέση με τα φιλικά που η Βασίλισσα εντυπωσίασε στην επίθεση και το αν του αρέσει αυτή η πιο ισορροπημένη εκδοχή της ΑΕΚ: «Χρειάζεται να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να βελτιωνόμαστε. Μας πήραν αρκετά επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και αυτός είναι ένας παράγοντας που θα πρέπει να προσέξουμε για τη συνέχεια. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και να προσέχουμε τα λάθη μας».
Για την απουσία των φιλάθλων της Ένωσης από το ματς εξαιτίας του κεκλεισμένων: «Μας έλειψαν πολύ οι οπαδοί μας. Περιμένω πως και πως το πρώτο εντός έδρας ματς με τους φιλάθλους μας στο γήπεδο και θέλω να τους κάνουμε να το απολαύσουν».
Για την περσινή σεζόν που παραλίγο να… σκοτώσει την ΑΕΚ ως παίκτης του ΠΑΟΚ στα τελευταία δευτερόλεπτα στο Game 3 των προημιτελικών και τις σκέψεις του από τη μεταγραφή του από μια ομάδα της Θεσσαλονίκης σε μια της Αθήνας: «Είμαι ενθουσιασμένος. Από την περασμένη σεζόν ένιωσα την ενέργεια στο γήπεδο αυτό. Φέτος είμαι πλέον στην ΑΕΚ και περιμένω να παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν το έχω στο μυαλό μου. Με νοιάζει μόνο το επόμενο ματς. Εκεί εστιάζω και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι»
«Το να σκοράρω είναι τέλειο, αλλά μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα»
Για την ικανότητα στο σκοράρισμα: «Το να σκοράρω είναι το πλεονέκτημα μου. Ξεκίνησα καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά θεωρώ πως μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Μπορώ να αμυνθώ, να κατεβάσω ριμπάουντ. Θέλω να κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και να είμαι ηγέτης στο γήπεδο. Το σκοράρισμα είναι τέλειο, αλλά μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα».
Για τους στόχους του σε Stoiximan GBL και BCL: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα, θέλω να κοιτάω το κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε υψηλούς στόχους. Πέρυσι η ομάδα έφτασε στο Final Four σε Ελλάδα και BCL. Είναι ένας από τους λόγους που ήρθα εδώ. Ήθελα να είμαι κομμάτι σε κάτι ξεχωριστό»
Για την εντυπωσιακή εμφάνιση του Σίλβα κόντρα στον Πανιώνιο: «Ο Σίλβα είναι ταλαντούχος παίκτης. Τον βάλαμε στο παιχνίδι, εκμεταλλευτήκαμε την ποιότητα του. Έκανε πολλά στο ματς. Πολλά ριμπάουντ, μπορεί να σκοράρει, μπορεί να παίξει άμυνα. Ήταν εντυπωσιακός και μας βοήθησε πολύ».






