Απογοητευτικό δεύτερο ημίχρονο και ήττα για την ΑΕΚ Betsson
Η ΑΕΚ Betsson προηγήθηκε μέχρι και με 14 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο (18-32), αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το διάστημα που είχε μομέντουμ και με ένα μετριότατο δεύτερο ημίχρονο ηττήθηκε με 89-82 από το Περιστέρι Domino’s.
Στο 4-5 πλέον το ρεκόρ της Βασίλισσας, που χρειάζεται άμεσα βελτίωση.
1ο δεκάλεπτο
Το ματς ήταν ισορροπημένο στα πρώτα λεπτά (4-4, 8-8), όμως από τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου και έπειτα η ΑΕΚ βρήκε ρυθμό στην επίθεση της. Με τρία συνεχόμενα τρίποντα από Χάμπ και Χέιλ η Ένωση ξέφυγε με 17-10. Το Περιστέρι μείωσε στους δύο (16-19), όμως ακολούθησε ένα σερί 7-0 της ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Χέιλ και έτσι οι κιτρινόμαυροι ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (16-26).
2ο δεκάλεπτο
Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ΑΕΚ και πάλι μπήκε δυναμικά και με τρίποντο του Κουζέλογλου ξέφυγε με 14 (18-32). Το Περιστέρι ωστόσο αντέδρασε και μείωσε στους επτά (27-34). Ο Κουζέλογλου συνέχισε να δίνει λύσεις στην επίθεση για την ΑΕΚ και έτσι οι κιτρινόμαυροι αύξησαν και πάλι την διαφορά σε διψήφιο νούμερο (30-42). Οι γηπεδούχοι όμως βελτιώθηκαν στα τελευταία λεπτά και μείωσαν στους τρεις στην λήξη του ημιχρόνου (41-44) με τρίποντο του Χάρις.
3ο δεκάλεπτο
Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά το τρίτο δεκάλεπτο και με τρίποντο του Χάμπ προηγήθηκε με 49-44. Όμως ακολούθησε ένα σερί 7-0 από το Περιστέρι, το οποίο πέρασε και μπροστά στο σκορ μετά από αρκετή ώρα. Η Ένωση ξεμπλόκαρε επιθετικά και με καλάθια του Μπράις ξανά πήρε το προβάδισμα (53-55). Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν λύσεις έξω από τα 6.75 και με τρίποντο του Αβδάλα προηγήθηκαν με 63-59. Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 65-65, αλλά ο Χάρις με 3/3 βολές έβαλε το Περιστέρι ξανά μπροστά με τρεις στην λήξη του δεκαλέπτου (68-65).
4ο δεκάλεπτο
Η ΑΕΚ ήταν κάκιστη στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, κόλλησε επιθετικά και δέχτηκε σερί 9-0, με αποτέλεσμα το Περιστέρι να ξεφύγει με 12 (77-65). Η ΑΕΚ στη συνέχεια αντέδρασε και με καλάθια του Χέιλ και του Κουζέλογλου μείωσε στους πέντε αρχικά (80-75) και στη συνέχεια στους τρεις (81-78), μετά από καλάθι και φάουλ του Μπράις. Δύο κρίσιμα καλάθια όμως, ένα από τον Κάρμπερι και ένα από τον Χάρις, ήταν αυτά που ουσιαστικά έδωσαν και τη νίκη στο Περιστέρι.






