Απίστευτο σκηνικό: Ο Ρίκι Ρούμπιο πήγε με ποδήλατο στην προπόνηση της ΑΕΚ!
Η πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ στο βοηθητικό γήπεδο της Μπανταλόνα, λίγες ώρες πριν από το μεγάλο τζάμπολ για τον ημιτελικό του Final Four του BCL, έκρυβε μια τεράστια και άκρως ευχάριστη έκπληξη.
Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της «Βασίλισσας» δέχθηκαν την επίσκεψη ενός σπουδαίου αντιπάλου και παγκόσμιου αστέρα του μπάσκετ, του Ρίκι Ρούμπιο. Το απόλυτο highlight, μάλιστα, αυτής της όμορφης στιγμής ήταν ο τρόπος άφιξης του Ισπανού γκαρντ, ο οποίος πήγε στο γήπεδο κάνοντας πετάλι με το ποδήλατό του!
Η κίνηση αυτή του Ρούμπιο λέει πολλά για το ήθος του, αλλά και για το μέγεθος της επιτυχίας της ΑΕΚ. Παρότι η Ένωση ήταν η ομάδα που «πλήγωσε» τη διοργανώτρια Μπανταλόνα, πετώντας την εκτός του Final Four μέσα στο ίδιο της το «σπίτι», ο πολύπειρος άσος δεν κράτησε κακία. Αντιθέτως, έσπευσε να συναντήσει από κοντά τον Ντράγκαν Σάκοτα και τους κιτρινόμαυρους, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητά τους στο παρκέ και δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό στη φετινή εκπληκτική πορεία της ελληνικής ομάδας.






