INAEK

Απίστευτα σκηνικά οπαδικής αλητείας στο Περιστέρι!

Διαβάστε όσα συνέβησαν στο ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι από τα οποία προέκυψε η...

Διαβάστε όσα συνέβησαν στο ματς της ΑΕΚ με το Περιστέρι από τα οποία προέκυψε η διακοπή του αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μια μερίδα κουκουλοφόρων οπαδών Περιστερίου, καθώς το ματς βρισκόταν στο τέλος της πρώτης περίοδο, και η ΑΕΚ προηγούταν με 20-13, άνοιξαν το πορτάκι που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο και στους επίσημους και άρχισαν να γρονθοκοπούν ανθρώπους της “Βασίλισσας” που βρίσκονταν στο χώρο του γηπέδου με προσκλήσεις. Έτσι, λόγω των απίστευτων συνθηκών ζούγκλας οι διαιτητές αποφάσισαν την διακοπή του αγώνα και οι δύο ομάδες αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο, όσο συνεχίζονταν οι προκλητικές κινήσεις από τους κουκουλοφόρους του Περιστερίου.

Το απίστευτο είναι πως ο αστυνομικός διευθυντής, σύμφωνα με την ΕΡΤ, προσπαθεί να αλλάξει την απόφαση των διαιτητών για εκκένωση του χώρου και θέλει να παραμείνουν οι χούλιγκαν του Περιστερίου στο γήπεδο.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάσκετ