INAEK

ΑΕΚ: «Τελειώνει» άμεσα με τη μεταγραφή του σέντερ – Την επόμενη εβδομάδα οι ανακοινώσεις

Η ΑΕΚ «φορτσάρει» για ενίσχυση στη θέση του σέντερ, με στόχο να φέρει τον αντικαταστάτη του Κρις Σίλβα στην Ελλάδα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η ΑΕΚ συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Μύκονο, που θα διεξαχθεί στην άδεια Sunel Arena.

Ο Τζέιμς Νάναλι έφτασε στην Ελλάδα και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις άμεσα, όμως η ομάδα δεν περιορίζεται εκεί. Το μεγάλο ζητούμενο για την Ένωση είναι η ενίσχυση στη θέση του σέντερ, για να καλυφθεί το κενό που άφησε ο Κρις Σίλβα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ, με προσωπική εμπλοκή του Μάκη Αγγελόπουλου, ψάχνει έναν παίκτη ισάξιο ή και καλύτερο του Σίλβα. Στα γραφεία του συλλόγου έχουν φτάσει προτάσεις από διάφορες χώρες, ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, με τον Καμπόκλο να παραμένει στο «τραπέζι», αν και δεν είναι η μοναδική επιλογή.

Ο αγώνας με τη Μύκονο θα είναι ο δεύτερος για την ΑΕΚ χωρίς σέντερ, με το βάρος να πέφτει στους Σκορδίλη και Γκρέι. Ωστόσο, η ομάδα θέλει να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πρώτου της στόχου μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε ο νέος παίκτης να φτάσει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει προπονήσεις από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα