INAEK

ΑΕΚ: Ταξίδεψε στη Μύκονο ο Κατσίβελης για την ενίσχυση της ομάδας

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ξεπέρασε την ίωση και ταξίδεψε στη Μύκονο για να ενισχύσει την ΑΕΚ...

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ξεπέρασε την ίωση και ταξίδεψε στη Μύκονο για να ενισχύσει την ΑΕΚ στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην τοπική ομάδα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα (20/12, 16:00) τη Μύκονο για την 11η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με στόχο να αντιδράσει μετά τις πρόσφατες ήττες από τους δύο αιωνίους αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο ο πολύπειρος προπονητής βλέπει με αισιοδοξία την επιστροφή του Κατσίβελη, που αρχικά δεν είχε ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή λόγω ίωσης.

Ο διεθνής γκαρντ ένιωσε καλύτερα και αναχώρησε αεροπορικώς για τη Μύκονο, θέλοντας να στηρίξει την ομάδα και να είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου. Παράλληλα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Γκρεγκ Μπράουν.

Σημαντική ενίσχυση αναμένεται επίσης από τις επιστροφές στις προπονήσεις των Κρις Σίλβα, Λούκας Λεκαβίτσιους και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς και δίνουν στον Σάκοτα περισσότερες επιλογές για το κρίσιμο αυτό ματς της σεζόν.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα