INAEK

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία η άφιξη του Τζιάν Κλαβέλ!

Ο Τζιαν Κλαβέλ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πουέρτο Ρίκο και ταξιδεύει για Αθήνα, ώστε να ενσωματωθεί άμεσα στην ΑΕΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Τζιάν Κλαβέλ, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την Εθνική Πουέρτο Ρίκο και βρίσκεται καθ’ οδόν για την Αθήνα.

Ο έμπειρος σκόρερ είχε ενημερώσει πως θα αγωνιζόταν στα δύο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027 πριν ξεκινήσει το ταξίδι του προς Ελλάδα.

Ο Κλαβέλ συμμετείχε και στις δύο αναμετρήσεις απέναντι στην Τζαμάικα, όπου το Πουέρτο Ρίκο γνώρισε ισάριθμες ήττες. Στο πρώτο παιχνίδι σημείωσε 14 πόντους, είχε 4/10 τρίποντα, πρόσθεσε δύο ριμπάουντ και δύο ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής. Στη δεύτερη αναμέτρηση έμεινε χαμηλά, με μόλις 1 πόντο, γεγονός που περιόρισε τον χρόνο του στο παρκέ στα 12,5 λεπτά.

Η άφιξη του Κλαβέλ αναμένεται αύριο, ώστε να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να ενταχθεί κατευθείαν στο πρόγραμμα προπονήσεων. Έτσι, ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει σχεδόν πλήρες ρόστερ ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, με μοναδικό ερωτηματικό την κατάσταση του Κατσίβελη, ο οποίος αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.

Η ΑΕΚ αξιοποίησε τη διακοπή ενισχύοντας το ρόστερ της με τον Γκρεγκ Μπράουν και τον Τζιαν Κλαβέλ, δύο παίκτες που αναμένεται να δώσουν σημαντική αναβάθμιση σε θέσεις όπου υπήρχε ανάγκη.

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε