INAEK

ΑΕΚ: Μεγάλες ζημιές στο κλειστό των Άνω Λιοσίων – Τι θα πει η FIBA μετά την επιθεώρηση ενόψει Final 4

Η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, όμως το κλειστό των Λιοσίων μετράει...

Η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη απέναντι στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, όμως το κλειστό των Λιοσίων μετράει πολλές ζημιές τόσο εντός του γηπέδου, όσο και στον περιβάλλοντα χώρo, την ώρα που η FIBA ετοιμάζεται να προχωρήσει σε επιθεώρηση του γηπέδου ενόψει Final 4.

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, όπου μεταξύ άλλων οπαδοί της ΑΕΚ συγκρούστηκαν με την Αστυνομία, αποτελούν σημαντικό θέμα συζήτησης.

Την ίδια στιγμή όμως με το πέρας του αγώνα οι ζημιές που έγιναν ήταν πολλές. Τόσο στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου, όπου καταστράφηκαν πόρτες, ενώ ζημιές υπήρξαν και σε τουαλέτες του γηπέδου, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, καθώς οι συγκρούσεις των οπαδών της Ένωσης με τις δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν έντονες.

Όλα αυτά σε ένα timing πολύ άσχημο, καθώς στο κλειστό βρέθηκε κλιμάκιο της FIBA για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση. Μάλιστα τις επόμενες μέρες άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας θα επιθεωρήσουν ενδελεχώς το γήπεδο, καθώς η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάληψη του Final 4.

πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα

#Ετικέτες

Άνω Λιόσια