ΑΕΚ: Κληρώνει 50 διαρκείας που αγόρασε φίλαθλος από τη Μύκονο! (ΦΩΤΟ)
Μια συγκινητική πρωτοβουλία με έντονο το «κιτρινόμαυρο» συναίσθημα γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει μέσω κλήρωσης τα 50 εισιτήρια διαρκείας που προσέφερε φίλαθλος της ομάδας από τη Μύκονο.
Ο συγκεκριμένος φίλαθλος, επιχειρηματίας στο νησί των ανέμων, αγόρασε 50 εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν, ζητώντας από την ΑΕΚ να τα μοιράσει σε ανέργους και φοιτητές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα να βρεθούν κοντά της και να ζήσουν τη μαγεία των αγώνων στο παρκέ.
Μέσω ανάρτησής της στα social media, η «Βασίλισσα» έκανε γνωστό ότι η διαδικασία διάθεσης θα γίνει με κλήρωση, ώστε να εξασφαλιστεί η δίκαιη κατανομή των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους φιλάθλους.
Η ΑΕΚ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια τον φίλαθλο για τη σπουδαία αυτή κίνηση, που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η αγάπη για τον Δικέφαλο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.






