ΑΕΚ Μπάσκετ: Στην Αθήνα ο Ερτέλ
Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον ο Τομά Ερτέλ, ο οποίος έφτασε αργά χθες το βράδυ, προκειμένου να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τη φανέλα της ΑΕΚ.
Ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται το προσεχές διάστημα να περάσει στις καθημερινές υποχρεώσεις της ομάδας και να γνωριστεί με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες.
Η άφιξη του Ερτέλ στην Ελλάδα σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της παρουσίας του στην Ένωση. Το επόμενο βήμα είναι η ένταξή του στις προπονήσεις, όπου θα αρχίσει να προσαρμόζεται στα αγωνιστικά δεδομένα της νέας του ομάδας.
Στην ΑΕΚ περιμένουν πλέον τον Γάλλο άσο να μπει σταδιακά σε ρυθμούς προετοιμασίας και να αποτελέσει ακόμη μία σημαντική επιλογή για την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.





