ΑΕΚ Μπάσκετ: Οι νέες φανέλες για τη σεζόν 2025-2026 (ΦΩΤΟ)
Η ΚΑΕ ΑΕΚ παρουσίασε τις νέες φανέλες για τη σεζόν 2025-26 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Η ΑΕΚ, με τη φετινή χρονιά να έχει ξεκινήσει ήδη, παρουσίασε επίσημα τις νέες εμφανίσεις της, οι οποίες είχαν ήδη φορεθεί στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν.
Παρουσίαση Νέων Φανελών για την ΑΕΚ
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν σημαντικές προσωπικότητες από τον κόσμο του αθλητισμού και της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ο Παναγιώτης Γιαννάκης, το «αφεντικό» της Sunel, Κωνσταντίνος Ζυγούρας, καθώς και ο CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνός, έδειξαν με την παρουσία τους την υποστήριξή τους στην ομάδα. Από πλευράς παικτών, οι Δημήτρης Κατσίβελης, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Νίκος Αρσενόπουλος και Φρανκ Μπάρτλεϊ φόρεσαν τις νέες φανέλες και έκαναν τη σχετική παρουσίαση.
Η παρουσία όλων αυτών των αθλητικών παραγόντων δείχνει την αμέριστη στήριξη στην ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ως θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και μέλος της ομάδας, συνέβαλε με τη δική του εμπειρία στην επιτυχία της παρουσίασης, ενώ ο Κωνσταντίνος Ζυγούρας και ο Πατρίκ Κομνηνός ανέδειξαν την ανάγκη για διαρκή εξέλιξη στον αθλητικό τομέα.
Σχεδιαστικά Χαρακτηριστικά των Νέων Φανελών
Όσον αφορά το σχεδιασμό των νέων εμφανίσεων, οι φανέλες κατασκευάζονται από την Macron και τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το κίτρινο με μαύρες λεπτομέρειες και το μαύρο με κίτρινες αντίστοιχες λεπτομέρειες, κρατώντας την παραδοσιακή χρωματική ταυτότητα της ομάδας. Οι νέες φανέλες αντικατοπτρίζουν την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό της ΑΕΚ, συνδυάζοντας το κλασικό με το μοντέρνο.
Η Στρατηγική Στηρίξεων και Εξελίξεων στον Αθλητισμό από τον Υπουργό Αθλητισμού
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε:
«Με όρους ταπεινότητας και σεβασμού το 2023 ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να αναβαθμίσει τον αθλητισμό της χώρας και πλέον έχουμε υπουργείο αθλητισμού. Καλέστηκα να δω τη νέα φανέλα της ΑΕΚ. Οφείλω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τη Sunel για τη δουλειά τους. Είναι εδώ ο μεγάλος κόουτς Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Ντράγκαν Σάκοτα. Σας ευχαριστώ που με καλέσατε. Εδώ είμαστε στην ίδια πλευρά για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας. Είδαμε και άλλες οπτικές που έστησαν ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό. Είδαμε να αλλάζει το τοπίο στην αθλητική βία. Οι αποφάσεις δεν είναι υποκειμενικές. Μπήκαν οι πιο ακριβείς και εξελιγμένες κάμερες σε όλα τα γήπεδα.
Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη πρόκληση. Η δεύτερη είχε να κάνει με την οργάνωση του αθλητισμού. Φτιάξαμε το σύστημα μεταρρύθμισης που ξέρουμε για κάθε σωματείο στην Ελλάδα τι γίνεται. Έχουμε 6.400 σωματεία και είμαστε σε μια κατάσταση που δεν υπάρχει ούτε ένα σωματείο σφραγίδα. Είναι βιωσιμότητα.
Το μπάσκετ είναι δεύτερο άθλημα στην Ελλάδα. Στο λεκανοπέδιο είναι πρώτο το μπάσκετ. Εστιάσαμε στην ασφάλεια των εγκαταστάσεων. 49 χρόνια όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις λειτουργούσαν στον αυτόματο πιλότο. Όλες οι εγκαταστάσεις λειτουργούν πλέον με ασφάλεια. Αυτά έλειπαν από τα γήπεδα και πλέον υπάρχουν.
Φτάνουμε και στο τελευταίο: η ανάπτυξη των αθλητικών εγκαταστάσεων με όρους βιωσιμότητας. Αυτό το βάλαμε ως προτεραιότητα σε όλα τα έργα στο υπουργείο. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο ΟΑΚΑ. 23 εκατ. ευρώ πηγαίνουν σε ενεργειακή αναβάθμιση».
Δείτε τις νέες φανέλες εδώ:






