INAEK

Mike Green στο inAEK.gr: “Κάποιες φορές λέγαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το καταφέρουμε αλλά…”

Αν στην αρχή του χρόνου σου έλεγαν ότι η ΑΕΚ σήμερα θα είχε δύο τρόπαια,...

Αν στην αρχή του χρόνου σου έλεγαν ότι η ΑΕΚ σήμερα θα είχε δύο τρόπαια, ένα Κύπελλο και ένα ευρωπαϊκό, ποιά θα ήταν η αντίδραση σου;

“Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή του χρόνου σε κάποια άλλη συνέντευξη μου έκαναν αυτή την ερώτηση και εγώ το πίστευα και για τους δύο στόχους. Κάποιες στιγμές βέβαια έλεγα “δεν υπάρχει” περίπτωση, άλλοτε όμως το πίστευα ξανά. Μετά περνούσαμε έναν έναν τους γύρους και τότε αυξήθηκε η πίστη σε αυτό”
Έκανες μία φανταστική εμφάνιση στον τελικό. Αναδείχθηκε MVP του Final Four. Ποιά είναι τα συναισθήματα σου;
“Πιστεύω ότι μπορούσα να παίξω καλύτερα. Έχασα πολλές βολές. Την Παρασκευή έπαιξα χάλια, οπότε ήταν ξεκάθαρα προσωπικό μου θέμα να συγκεντρωθώ και να δω το παιχνίδι μου καλύτερα.
Πιστεύεις ότι ο κόσμος βοήθησε ως προς την κατάκτηση;
“Σίγουρα! Ακόμα κι όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ και έχεις τον κόσμο δίπλα σου αμέσως παίρνεις το πλεονέκτημα από τον αντίπαλο”
Φρίξος Νικολουλόπουλος


–>

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα