INAEK

Θωμαΐδης: Είναι πολύ πιθανό η απόφαση της έφεσης να βγει μετά το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος

O Κυριάκος Θωμαΐδης έκανε δηλώσεις στο ”Metropolis” τονίζοντας ότι η απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για...

O Κυριάκος Θωμαΐδης έκανε δηλώσεις στο ”Metropolis” τονίζοντας ότι η απόφαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Τούμπας το οποίο και δεν ξεκίνησε, υπάρχει πιθανότητα να βγει μετά το Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.


–>

Αναλυτικά:
 «Έχω την οπληροφρία ότι η απόφαση είναι πολύ πιθανό να βγει μετά το Ατρόμητος -ΠΑΟΚ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ένας δικαστής να αποφασίζει με βάση τα αποτελέσματα.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι θα μπει σε αυτή τη διαδικσία. Το λογικό είναι η απόφαση  να βγει την επόμενη εβδομάδα.

Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και για αυτό εκτιμώ ότι ίσως είναι βιαστικό να βγει απόφαση την αμέσως επόμενη ημέρα όπως είχε γίνει στην περίπτωση του Μιραλάς,ο οποίος είχε αγωνιστεί κανονικά στο Άρης – Ολυμπιακός. 

Σήμερα, πάντως, ο δικαστής δεν ήταν στο γραφείο του, προφανώς διότι είχε ανειλλημμένες υποχρεώσεις» 


–>

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε