Ματσάρα στο Τορίνο – Δεν δυσκολεύτηκε η Μάντσεστερ Σίτι
Βρέθηκε πίσω με 2-0 όμως ισοφάρισε σε 2-2 η Τότεναμ την Γιουβέντους, η οποία πλέον...
Βρέθηκε πίσω με 2-0 όμως ισοφάρισε σε 2-2 η Τότεναμ την Γιουβέντους, η οποία πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions league. Δεν δυσκολεύτηκε η Σίτι, 4-0 την Βασιλεία στην Ελβετεία.
–>
Γιουβέντους – Τότεναμ 2-2:
Η ”Μεγάλη Κυρία” μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε πιάσει στον ύπνο την Τότεναμ. Ο Ιγκουαίν αρχικά με σουτ στη κίνηση άνοιξε το σκόρ μόλις στο δεύτερο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα ευστόχησε σε πέναλτι και οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μόλις στο 8ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε. Η Γιουβέντους οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στην Τότεναμ, η οποία έχοντας τρομερή μεσοεπιθετική γραμμή τον εκμεταλλεύτηκε. Ο Κέιν μείωσε αρχικά για την Αγγλική ομάδα και ο Έρικσεν με μια πολύ καλή εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε. Ο Ιγκουαίν και ενώ το σκόρ βρισκόταν στο 2-1 έχασε πέναλτι και δεν κατάφερε να δώσει εκ νέου σημαντικό προβάδισμα (2 γκολ) στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.
Βασιλεία – Μάντσεστερ Σίτι 0-4:
Η ομάδα του Πέπ Γκουαρντιόλα ήτα εντυπωσιακή στην Ελβετία και ουσιαστικά μέσα σε ένα δεκάλεπτο καθάρισε την πρόκριση. Πιο συγκεκριμένα από το 14′ έως και το 23′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τρία γκολ. Αρχικά ο Γκιντογκάν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντέ Μπρόινε, στη συνέχεια ο Στέρλινγκ στο 18′ έγραψε το 2-0 και στο 23′ ο Αγκουέρο έδωσε ακόμη μεγαλύτερη προβάδισμα στη Σίτι. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Γκιντογκάν στο 53ο λεπτό, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
–>






