INAEK

Πρεμιέρα με εύκολη νίκη για Φενέρ

Η Φενερμπαχτσέ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, επικρατώντας με άνεση της...

Η Φενερμπαχτσέ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, επικρατώντας με άνεση της Μπάνβιτ με 80-63. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα, σούπερ ο Τζέισον Τόμπσον.

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, η Φενέρ έδειξε και πάλι τα… δόντια της και επικράτησε με άνεση της Μπάνβιτ (80-63) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Τουρκίας.



–>

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προηγήθηκε με 42-34 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο «κλείδωσε» τη νίκη στην τρίτη περίοδο, όταν και έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 22-7. Η Φενέρ προηγήθηκε με 23 πόντους (64-41) και δεν κοίταξε ξανά πίσω της, φτάνοντας τελικά στο πρώτο της θετικό αποτέλεσμα με άνεση.
Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέισον Τόμπσον, που μέτρησε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Σλούκας ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικός, έχοντας 11 πόντους, 4 ασίστ και 2 ριμπάουντ.



–>

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα