Έφυγε από την προετοιμασία της Ραπίντ ο Τρόιστασον

–>
Ο αθλητικός διευθυντής της Ραπίντ ανακοίνωσε ότι του δόθηκε άδεια για να αποφασιστεί ο επόμενος σταθμός της καριέρας του – Ορθάνοικτος ο δρόμος για την ΑΕΚ
Στην έξοδο από τη Ραπιντ Βιέννης βρίσκεται ο Άρνοτ Τρόιστασον, όπως αποκαλύπτουν τα αυστριακά Μέσα. Η ιστοσελίδα ”kurier.at” αποκαλύπτει ότι ο 24χρονος διεθνής εγκατέλειψε την προετοιμασία της ομάδας του για να ξεκαθαρίσει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φρέντι Μπίκελ.
«Δώσαμε την άδεια στον Τρόιστασον να μπει σε συζητήσεις με τα κλαμπ που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Θα γνωρίζουμε σίγουρα για το πώς βλέπει ο ίδιος το μέλλον του μετά το τέλος της προετοιμασίας της ομάδας», επεσήμανε, ενώ στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις προχωρημένες συζητήσεις του παίκτη με την ΑΕΚ.
Οι συγκεκριμένες εξελίξεις επιβεβαιώνουν το προηγούμενο ρεπορτάζ μας, σύμφωνα με το οποίο στη συνάντηση που είχε το πρωί με τους ανθρώπους της Ραπίντ ο Ισλανδός διεθνής άσος ζήτησε να έρθει στην ΑΕΚ και φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο για να προχωρήσει η μεταγραφή.
–>





