INAEK

Επίσημα στην ΑΕΚ η Τοτσίδου

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (3/7) η μεταγραφή της Σίας Τοτσίδου στην ΑΕΚ. Η 29χρονη ακραία είχε...

Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (3/7) η μεταγραφή της Σίας Τοτσίδου στην ΑΕΚ.

Η 29χρονη ακραία είχε έρθει σε συμφωνία από τις προηγούμενες ημέρες και, πλέον, οι δύο πλευρές υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας.

Η Τοτσίδου, η οποία επέστρεψε μετά από 4 χρόνια στην ΑΕΚ, προέρχεται από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου με την Εθνική Γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς ακραίας Σίας Τοτσίδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Η Σία είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.78 και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη.

Η Σία υπέγραψε το συμβόλαιό της μετά την επιστροφή της από τους Μεσογειακούς Αγώνες που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα, παρουσία του Προέδρου Αλέξη Αλεξίου, του Συμβούλου Λευτέρη Αρχόντη και του Εφόρου Νίκου Παναγιωτίδη.

Η Σία Τοτσίδου στην ΑΕΚ

Προτεινόμενα βίντεο


Αξίζει να δείτε


Δείτε Περισσότερα