Σφαιρόπουλος: Η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήταν καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτερη, ενώ ο Ολυμπιακός δεν ήταν σταθερά καλός. Επιπλέον αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του γηπέδου με τα παιδιά που γέμισαν το κλειστό.
–>
«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Έπαιξε καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ήταν σημαντικό να τους περιορίσουμε με την άμυνά μας, αλλά όταν δέχεσαι 88 πόντους δεν είναι εύκολο να κερδίσεις.
Είχαμε μέχρι το τέλος πιθανότητες να κερδίσουμε, αλλά κάποιες βεβιασμένες ενέργειες, κάποιες φάσεις έπρεπε να τις τελειώσουμε καλύτερα και δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να πάρουμε ένα προβάδισμα για να το κρατήσουμε. Δεν ήμασταν σταθερά καλοί. Ήταν μια όμορφη ατμόσφαιρα, εύχομαι αυτά τα παιδιά να είναι οι μελλοντικοί φίλαθλοι του μπάσκετ».
–>






